Op avontuur in Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika

Nog maar een paar dagen en dat gaat mijn tweede rondreis beginnen. Drie jaar geleden een mooie reis gemaakt naar Canada en nu staat Zuid-Afrika op de planning. Een totaal ander land, continent, cultuur en ga zo maar door. Het moet daar in ieder geval ontzettend mooi zijn. We gaan een rondreis maken van 22 dagen die begint in Johannesburg en zal eindigen in Kaapstad. Vervolgens gaan wij daarna nog 3/4 dagen vrijwilligerswerk doen bij de Angel Starfish Crèche vlakbij Kaapstad. Ik heb er enorm veel zin in!!

Dit keer reis ik samen met Fiona van`t Zelfde. We hebben allebei een wat langere weg afgelegd om ons HBO diploma te behalen (VMBO,MBO en nu dus HBO). Daarom hadden we al een tijd geleden bedacht dit te vieren met een mooie reis als alsuiting van onze “schoolcarriere”. We zitten namelijk al 20 jaar op school

Yell

Voor ieders geruststelling: nee, we reizen niet samen. We gaan met een georganiseerde groepsreis van Fox. Onderstaande afbeelding laat onze route zien die we gaan afleggen.

ZUidafrica

Ik heb me voorgenomen regelmatig nieuwe reisverhalen op deze blog te plaatsen, maar ik ben wel afhankelijk van de mogelijkheden in Zuid-Afrika (computer/WIFI). A.s. maandag (21 juli) zullen we in ieder geval om 10.25 uur vertrekken vanaf Amsterdam met vlucht KL0591 naar Johannesburg.

Vind het leuk als jullie allemaal weer “digitaal” met mij meereizen. Als je een melding wil krijgen als ik een nieuwe bericht heb gepost dan kan je je hiervoor inschrijven (zie rechts bij "blijf op de hoogte").

Patrick Lucas

Veel plezier en natuurlijk maken ons zorgen ondanks dat je met een reisorganisatie meereist. Maar soms moet je de zorgen aan de kant schuiven. :-) have fun together.

Petra van 't Zelfde

We kijken uit naar jullie belevenissen!
Heel veel plezier en vooral genieten!